ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ  

 


Η Εταιρεία «Καρβουνίδης Ν. & Συνεργάτες ΟΕ» δραστηριοποιείται στο χώρο των Οικονομικών, Λογιστικών και Φοροτεχνικών υπηρεσιών, από το 1992, παρέχοντας υπηρεσίες αξιόπιστες και δίνοντας λύσεις εφαρμόσιμες στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι φορολογούμενοι.

Πάγια τακτική μας είναι η στενή συνεργασία και η προσωπική επαφή που έχουμε αναπτύξει με όλους τους πελάτες μας. Για εμάς οι πελάτες μας είναι πρώτα φίλοι και σκοπός μας είναι η εύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, συνεργαζόμενοι μαζί τους με επαγγελματισμό, αμοιβαία εμπιστοσύνη και υπευθυνότητα.

Θεωρούμε ότι η λειτουργία των λογιστηρίων δεν πρέπει να αρκείται στην απλή καταγραφή των παραστατικών – ως αναγκαίο κακό - αλλά στόχος μας είναι η σωστή αξιοποίηση των οικονομικών αποτελεσμάτων, σε συνεργασία με τους υπεύθυνους επιχειρηματίες.

Δεδομένου των συνεχών αλλαγών των φορολογικών νομοσχεδίων, του κώδικα φορολογίας εισοδήματος, του κώδικα βιβλίων και στοιχείων, η εκπαίδευσή μας είναι διαρκής με παρακολούθηση σεμιναρίων και ενημέρωση μέσω επιστημονικών περιοδικών.

Ο μηχανολογικός εξοπλισμός μας συνεχώς αντικαθίσταται και εμπλουτίζεται με σύγχρονο ακολουθώντας την ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας και του νέου τρόπου επικοινωνίας με διάφορες υπηρεσίες, κρατικές και μη, με απώτερο σκοπό την διαρκή αναβάθμιση των υπηρεσιών μας.

 

 

 
     
Αρχική Σελίδα Προσθήκη στα Αγαπημένα Εκτύπωση Σελίδας Αποστολή σε Email